Pštrosie vajcia
![Pštrosie vajcia](https://bujonka.s21.cdn-upgates.com/_cache/1/7/172f927c00c4e07648a738d67f252ea7-pstrosi-vejce-testoviny1.jpg)
Potrebujeme:
- 250g mletého hovädzieho mäsa
- 250g mletého bravčového mäsa
- 6 varených vajec
- 4 surové vajcia
- 3-4 PL Bujónky Pečená paprika s chilli
- strúhanka
- čierne mleté korenie
Ako na to?
Najskôr uvarte 6 vajec uvarených natvrdo a šupku. Mäso, surové vajcia, Bujónku, strúhanku a korenie dôkladne premiešajte. Spracovanú hmotu rozdelíme na 6 častí. Z každej časti vytvorte hrubšiu palacinku, do ktorej opatrne zabaľte vajíčko uvarené natvrdo. Pštrosie vajíčko zabalíme do strúhanky a položíme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre asi 40 minút pri 190 ° C.
TIP: Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou. Sú tiež skvelé studené s čerstvým chlebom.
Galéria
![](https://bujonka.s21.cdn-upgates.com/_cache/8/2/82348af17a87cf151dd3e5f93c6d7fa4-img-6725.jpg)
![](https://bujonka.s21.cdn-upgates.com/_cache/9/6/9685e7b5252a7b2d674a23052f92440d-img-6755.jpg)